Νέα επίθεση Μπακογιάννη: Πρωτοφανές μια κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες

«Καταγγέλλω τον υπουργό Δικαιοσύνης» - Καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση

Νέα επίθεση Μπακογιάννη: Πρωτοφανές μια κυβέρνηση να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες

​«Βιώνουμε το πρωτοφανές. Έχουμε μια ελληνική κυβέρνηση που διαπραγματεύεται ανοικτά με τους τρομοκράτες» δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης πραγματοποιώντας -σε συνέντευξη του στο Κανάλι Ένα- νέα επίθεση στην κυβέρνηση.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κατήγγειλε τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο «γιατί συνδιαλέγεται με κατά συρροή δολοφόνους βομβιστές και ληστές, δέχεται τα συγχαρητήρια του Γιωτόπουλου και βγάζει ανακοινώσεις καλώντας τους να σταματήσουν τις απεργίες πείνας γιατί η κυβέρνηση θα ικανοποιήσει τα αιτήματά τους».

Την ίδια ώρα, πρόσθεσε ο ίδιος, «βουλευτές επισκέπτονται στη φυλακή τον Κουφοντίνα, την ώρα που έχουμε επεισόδια καταλήψεις και καταστροφές σε όλη την Ελλάδα».

«Η κυβέρνηση πρέπει να στείλει ένα μήνυμα: πρώτον, το προφανές ότι η βία δεν μπορεί να είναι και δεν είναι αποδεκτό μέσο επίλυσης των διαφορών μας και δεύτερον, ότι η αριστερά των αγώνων, των ελπίδων και των προσδοκιών, με τη σπουδαία ιστορία, δεν έχει καμία σχέση με την παρανοϊκή ιδεοληψία κάποιων κατά συρροή δολοφόνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top