Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Βενιζέλου σε υψηλούς τόνους

Τι αποκάλυψε ο Ν. Χατζηνικολάου στο δελτίο ειδήσεων του Star

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου-Βενιζέλου σε υψηλούς τόνους
Με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, για τα όσα του καταλόγισε σχετικά με την παρουσία του στην Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους, με την συνομιλία να κυμαίνεται σε υψηλούς τόνους, όπως αποκάλυψε ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, με την Μάρα Ζαχαρέα, Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Ν. Χατζηνικολάου αποκάλυψε επίσης ότι ο κ. Παυλόπουλος έστειλε και σύντομη απαντητική επιστολή στον κ. Βενιζέλο, με δύο φράσεις μόνο, για την επιστολή που του έστειλε ο τελευταίος. Το ακριβές περιεχόμενο της επιστολής δεν έχει δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, αλλά φέρεται να κυμαίνεται στο πνεύμα «γνωρίζω τα καθήκοντά μου και το εθνικό συμφέρον», από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο Π. Παυλόπουλος φέρεται να διαμήνυσε πάντως κατά την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι πρέπει να αναγνώσουν την ομιλία του στην Επιτροπή όσοι του ασκούν κριτική, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να γνωρίζει τη λίστα των υπολοίπων προσκεκλημένων στην Επιτροπή.

Ο Ν. Χατζηνικολάου σχολίασε επίσης ότι όντως το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν ένα ακόμα «φάουλ» της Προέδρου της Βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς θα έπρεπε να είχαν κληθεί οι αρχηγοί και των υπολοίπων κομμάτων. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top