Δένδιας κατά των 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις κουκούλες

«Οι κουκουλοφόροι προκαλούν και αυτοί ζητούν κατάργηση του νόμου»

Δένδιας κατά των 28 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις κουκούλες
Τους 28 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν τροπολογία με την οποία ζητούν την κατάργηση του ν.3772/2009 (για επαύξηση των ποινών σε συγκεκριμένα εγκλήματα από άτομα που έχουν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους) επικρίνει ο Βουλευτής της Β΄Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας με δήλωσή του.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε συγκεκριμένα για το ίδιο ζήτημα:

«Ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί άφωνη κουκουλοφόρους και κάθε είδους αντιεξουσιαστές να δοκιμάζουν με βανδαλισμούς και εισβολές σε δημόσια κτίρια τα “προοδευτικά αντανακλαστικά” της Κυβέρνησης, εικοσιοκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται να ζητήσουν με τροπολογία τους την κατάργηση του ν.3772/2009!

Του νόμου, δηλαδή, που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων επί της θητείας μου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει, μεταξύ άλλων, επαύξηση των ποινών σε πέντε συγκεκριμένα εγκλήματα (διατάραξη της κοινής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς), όταν αυτά τελούνται από άτομα που έχουν καλυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Αυτό είναι, άραγε, το πρόταγμα της κοινωνίας και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι συγκεκρι��ένοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα πρόσφατα γεγονότα;»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top