Ολοκληρώθηκε το Euroworking Group αλλά οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται

«Μένει αρκετή δουλειά να γίνει ακόμα» διαμηνύουν οι Βρυξέλλες

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Euroworking Group στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Πηγές της Επιτροπής αναφέρουν ότι οι διαβουλεύσεις με στόχο την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων συνεχίζονται, τόσο στο Brussels Group, μέσω e-mail, όσο και στην Αθήνα για τη συλλογή στοιχείων, ενώ δεν θεωρούν πιθανό να συγκληθεί Eurogroup την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να αποκλείεται εντελώς.

Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών επίσης υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει ακόμα σε τεχνικό επίπεδο τόσο από πλευράς Αθήνας όσο και από πλευράς δανειστών.

Σύ��φωνα με την ίδια πηγή, η δουλειά αυτή είναι απαραίτητη "προκειμένου να φτάσουμε σε μια ολοκληρωμένη συμφωνημένη και συνολική λίστα μέτρων που θα αποτελέσει τη βάση για μια αξιόπιστη προοπτική που να ανοίγει το δρόμο για μια επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης".

Η Γερμανία είχε ανακοινώσει από νωρίς ότι είχε «μέτριες προσδοκίες» από τη σημερινή τηλεδιάσκεψη και ότι δεν περίμενε κάτι περισσότερο πέρα από μια προσωρινή εκτίμηση για την κατάσταση της Ελλάδας.

BINTEO STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top