Μοσκοβισί: είμαστε σε καλό πνεύμα με την Αθήνα, αλλά δεν είναι απλά τα πράγματα

Δήλωσε στην Ευρωβουλή ότι στηρίζει την παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη

Τη στήριξη στην παρουσία της Ελλάδας στην ευρωζώνη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τον ελληνικό λαό, εξέφρασε ο επίτροπος οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος τόνισε ότι είναι υπέρ τού να μην εμποδιστεί η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα και η απασχόληση και ταυτόχρονα να αντιμετωπιστούν τα δεινά της κοινωνίας και «γι' αυτό εργαζόμαστε».

Σε παρέμβασή του στο Ευρωπαϊκ�� Κοινοβούλιο, ο κοινοτικός επίτροπος είπε ότι γίνονται εδώ και μέρες διαβουλεύσεις, στο πλαίσιο της Ομάδας των Βρυξελλών, ενώ «συνεχίζουμε στην Αθήνα, προκειμένου να συγκεντρώσουμε και τα στοιχεία που χρειάζονται».

Όπως είπε, βασικός στόχος είναι να ληφθούν υπόψη οι προτεραιότητες, με βάση και την επιθυμία του ελληνικού λαού, αλλά από την άλλη και η Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις υποχρεώσεις της έναντι των εταίρων, κάτι που είναι θεμελιώδους σημασίας.

Σύμφωνα με τον Π. Μοσκοβισί, το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μετρημένο, υπάρχουν προθεσμίες που πλησιάζουμε.

Ο Γάλλος επίτροπος συμπλήρωσε ότι "εργαζόμαστε σε καλό πνεύμα και ότι δεν είναι απλά τα πράγματα, δεν είναι εύκολο, οι ομάδες εργάζονται μέρα και νύχτα και Σαββατοκύριακα και έχουν κινητοποιηθεί όλοι".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top