Μετά το Πάσχα στη Βουλή η συμφωνία για την δανειακή σύμβαση

Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο την Κυριακή

Μετά το Πάσχα αναμένεται να έρθει στη Βουλή η συμφωνία για την παράταση της δανειακής σύμβασης, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μίλησε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας.

Έγινε γνωστό επίσης ότι θα συγκληθεί την Κυριακή το Κυβερνητικό Συμβούλιο προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση επί των εξελίξεων και να γίνει απολογισμός της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά να υπάρξει συζήτηση και για τον προγραμματισμό της δράσ��ς της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κυβέρνηση θέλει μέχρι το Πάσχα να φέρει στη Βουλή τρία νομοσχέδια προς ψήφιση ( για την ΕΡΤ, για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους και για την τράπεζα θεμάτων στις εξετάσεις).

Κατά την ίδια συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κρίθηκε σκόπιμο, όπως και έγινε, να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ε. Τσακαλώτος σχετικά με όσα δήλωσε στο Star και στην Π. Τσαπανίδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top