Συνάντηση Κορωνάκη με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γ. Λιλλήκα

Συζήτησαν για τις οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο

Συνάντηση Κορωνάκη με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γ. Λιλλήκα

​Με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γ. Λιλλήκα συναντήθηκε σήμερα ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Τ. Κορωνάκης, στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις οικονομικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο και συμφώνησαν ότι αν η κυβέρνηση πετύχει κάποιες από τις επιδιώξεις της, αυτό θα είχε ευεργετική επίδραση και στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε η κοινή βούληση των δύο κομμάτων για σεβασμό στην κυριαρχία του κάθε κράτους και στο αναφαίρετο δικαίωμα της κάθε κυβέρνησης να καταθέτει και να υλοποιεί το δικό της πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων.

Ο κ. Λιλλήκας, επεσήμανε ότι το Μνημόνιο στην Κύπρο έφερε περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες, ενώ τόνισε ότι υπέστησαν μεγάλο πλήγμα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αναφορικά με το Κυπριακό τόσο ο κ. Λιλλήκας, όσο και ο κ. Κορωνάκης τόνισαν ότι πρέπει να βρεθεί λύση και να ξεκινήσει ένας δημοκρατικός διάλογος που θα οδηγήσει σ’ αυτή.

Ο κ. Κορωνάκης επεσήμανε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόθυμος να παρέχει οποιαδήποτε συμβολή για την εξεύρεση μιας βιώσιμης λύσης που θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα, τον τερματισμό της κατοχής και την ειρηνική συνύπαρξη Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top