Κυβέρνηση: Θέλουν να τορπιλίσουν τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα με την υπόθεση Κατρούγκαλου

«Η χρονική στιγμή δεν ήταν τυχαία» υποστηρίζει non paper

«Θέλουν να τορπιλίσουν τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα με την υπόθεση Κατρούγκαλου» υποστηρίζει η κυβέρνηση με non paper που εξέδωσε για τις διαδοχικές καταγγελίες! Για τον ίδιο λόγο υποστηρίζει ότι «η χρονική στιγμή δεν ήταν τυχαία».

Το non paper αναφέρει συγκεκριμένα ότι γίνεται φανερός ο λόγος για τον οποίο επινοήθηκε το συκοφαντικό δημοσίευ��α για τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει ;ακόμη ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια να αποδυναμωθεί η ελληνική κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μία μέρα πριν από το κρίσιμο ταξίδι του στην Γερμανία. Και μάλιστα χρησιμοποιείται το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της διαπλοκής και της διαφθοράς που είναι κοινός τόπος μεταξύ της γερμανικής και της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση καταλήγει ότι όσοι πιστεύουν ότι με ψέματα και συκοφαντίες θα πετύχουν την ηθική απομείωση της ελληνικής κυβέρνησης γελιούνται οικτρά και ότι όσοι φοβούνται ότι το μαχαίρι θα φθάσει στο κόκκαλο στην μάχη ενάντια στη διαπλοκή, έχουν κάθε λόγο να φοβούνται.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top