Σαμαράς: μόνο το κόμμα τους ενδιαφέρει και να σβήσουν όσα κάναμε

Δήλωση για τα κλειστά καταστήματα τις Κυριακές σε τουριστικές περιοχές

«Μόνο το κόμμα τους ενδιαφέρει και να σβήσουν όσα κάναμε» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα, σχετικά με τα κλειστά καταστήματα τις Κυριακές στις τουριστικές περιοχές, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιείται από την τοπική οικονομία η άφιξη κρουαζιεροπλοίων.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε συγκεκριμένα:

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου. Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι μεγάλο λάθος.

Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.

Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top