Daily Mail: ο Βαρουφάκης καλοπερνά, ο ελληνικός λαός υποφέρει!

«Σοσιαλιστής της σαμπάνιας που νοικιάζει το εξοχικό του προς 5.000 ευρώ»

Daily Mail: ο  Βαρουφάκης καλοπερνά, ο ελληνικός λαός υποφέρει!
Με ιδιαίτερα επικριτικό τρόπο αναφέρεται η Daily Mail στον υπουργό Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη για το εξοχικό του που νοικιάζει στην Αίγινα προς 5.000 ευρώ την εβδομάδα και σχολιάζει την αντίθεση της οικονομικής του κατάστασης με αυτήν της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων.
varoufakis house 1.jpg



«Αυτό θα βοηθήσει να πληρώσετε όλα τα χρέη σας! Ο Έλληνας "σοσιαλιστής της σαμπάνιας" υπουργός Οικονομικών βάζει το πολυτελές εξοχικό του προς ενοικίαση για 5.000 την εβδομάδα», αναφέρει το ρεπορτάζ που φιλοξενεί φωτογραφίες που προέρχονταν από τα social media του ιδίου και της συζύγου του Δανάης Στράτου για το σπίτι, αλλά και την αγγελία για την ενοικίαση του σπιτιού.
varoufakis ad.jpg



Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Daily Mail «πολλοί Έλληνες δεν έχουν αρκετά χρήματα για να βάλουν φαγητό στο τραπέζι». Επικαλείται μάλιστα στοιχεία του ΟΟΣΑ σύμφωνα με τα οποία 17% του πληθυσμού δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του για φαγητό, ενώ κατά προσέγγιση το 30% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.

varoufakis house 3.jpg





«Για πρώτη φορά εδώ και γενιές, οι γιατροί βλέπουν παιδιά και ενήλικες να υποφέρουν από υποσιτισμό» αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ ενώ υπενθυμίζεται και η πρόσφατη αντιπαράθεση για το «δάχτυλο» προς τους Γερμανούς.

varoufakis house 4.jpg



Η MailOnline αναφέρει ότι ζήτησε την άποψη του Κ. Βαρουφάκη και του ΣΥΡΙΖΑ «αλλά ακόμα δεν έχουν απαντήσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top