ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Δυσαρέσκεια με τον Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες-Θα στριμώξουν τον Τσίπρα για τον ΥΠΟΙΚ

Το σχόλιο του Ν.Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μ.Ζαχαρέα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Δυσαρέσκεια με τον Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες-Θα στριμώξουν τον Τσίπρα για τον ΥΠΟΙΚ

​Στις 22:30 το βράδυ της Πέμπτης και αμέσως μετά τη σύνοδο Κορυφής, θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες η 7μερής για την Ελλάδα που ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο σχολιαστής του κεντρικού δελτίου του Star, Νίκος Χατζηνικολάου, μιλώντας στην Μάρα Ζαχαρέα για την κορυφαία συνάντηση που θα έχουν οι Τσίπρας, Μέρκελ, Ολαντ, Γιούνκερ, Τουσκ, Ντέισελμπλουμ και Ντράγκι, αποκάλυψε πως «αν ο κ.Τσίπρας μιλήσει με τρόπο πειστικό για μεταρρυθμίσεις και δεσμευτεί ότι η Αθήνα προτίθεται πράγματι να εφαρμόσει την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, τότε σε αυτή την περίπτωση η Γερμανίδα Καγκελάριος Α.Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φ.Ολάντ είναι διατεθειμένοι να δώσουν μια μικρή ελευθερία κινήσεων σε ότι αφορά την ανθρωπιστική κρίση. Δηλαδή είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν το νομοσχέδιο της ανθρωπιστικής κρίσης και το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις χωρίς να τα θεωρούν μονομερείς ενέργειες και να δώσουν μικρά περιθώρια στο θέμα της φτώχειας και της αναξιοπρεπούς διαβίωσης μέρους του πληθυσμού».

Επίσης, όπως αποκάλυψε ο εκδότης της Real News κ.Χατζηνικολάου, «θα τεθεί από την κα Μέρκελ και από άλλες πλευρές ��έμα για τον κ.Βαρουφάκη»

Σύμφωνα με τον κ.Χατζηνικολάου, «υπάρχει οξύτατη ενόχληση και στο Βερολίνο και στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες για τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών. Θα ζητηθεί από τον κ.Τσίπρα είτε να “νουθετήσει” τον υπουργό του ή να αναλάβει άλλος την συνέχεια των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους».

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top