Επιστολή Βενιζέλου σε Βούτση για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Υπενθυμίζει ότι είχε ζητηθεί να μην αποσυρθεί η φύλαξη της ΕΛ. ΑΣ.

Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ζητά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση και τον αναπληρωτή του Γιάννη Πανούση, την οποία κοινοποιεί και στον πρωθυπουργό, διατυπώνοντας παράλληλα αιχμές για το γεγονός ότι δεν ελήφθη υπόψη το αίτημα να μην αποσυρθεί η αστυνομική δύναμη, λόγω των πολλών επιθέσεων στο παρελθόν.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επί λέξει:

"Στις 9 Φεβρουαρίου, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, κ. Ν. Σαλαγιάννης απέστειλε επιστολή στον αρμόδιο Υπουργό κ. Πανούση ζητώντας να μην αποσυρθεί η φύλαξη των κεντρικών γραφείων του Κινήματος, τα οποία έχουν δεχθεί πολλές επιθέσεις στο παρελθόν.

Παρακαλώ να λάβουν σοβαρά υπόψη οι συναρμόδιοι υπουργοί ότι πίσω από την διαλυμένη πόρτα της χθεσινής εγκληματικής επίθεσης στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν εργαζόμενοι και ανθρώπινες ζωές.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε πλήρη αίσθηση της θεσμικής σας ευθύνης για την ασφάλεια των εργαζομένων και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, όπως και των περιοίκων και ζητώ να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

Ευάγγελος Βενιζέλος".

H επιστολή κοινοποιείται στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτυχία Κουτζαμάνη και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Τσακνάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top