MarketWatch: Η μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ είναι οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα!

«Η Ελλάδα πιθανόν να φύγει από ευρώ από ατύχημα»

MarketWatch: Η μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ είναι οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα!

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με ένα άκρως προσβλητικό άρθρο γνώμης ασκεί ο δημοσιογράφος Μάθιου Λιν στο MarketWatch, όπου δεν διστάζει να χαρακτηρίσει «κλόουν» τα στελέχη της κυβέρνησης.

Με τίτλο «Η μεγαλύτερη απειλή για το ευρώ είναι οι κλόουν που κυβερνούν την Ελλάδα», ο Λιν σημειώνει ότι εξαιτίας της ανικανότητας τους πιθανόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ από ατύχημα!

Ο αρθρογράφος του MarketWatch ειρωνεύεται τον Γιάνη Βαρουφάκη περιγράφοντας έναν υπουργό Οικονομικών «που ποζάρει στο Paris Match όταν ��εν μπλογκάρει ή τουιτάρει», ενώ επιτίθεται και στον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για έναν πρωθυπουργό «που οργισμένα ζητά αποζημιώσεις για τα εγκλήματα των Ναζί και “τσιγκλάει” τους Γερμανούς για το παρελθόν τους».

«Αν και είναι διασκεδαστικοί, σίγουρα δεν θα ήθελε κανείς αυτοί οι δύο να κρατούν την σταθερότητα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δυστυχώς, όμως, αυτό είναι που συμβαίνει. Η ευρωζώνη αρχίζει να αναρρώνει και η ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Η Ελλάδα, όμως, παραμένει το μεγάλο πρόβλημα» σημειώνει ο Μάθιου Λιν, χαρακτηρίζοντας «ερασιτεχνικές» τις κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

market weat5ch.jpg
Συνεχίζοντας, τονίζει ότι το ενδεχόμενο μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ από ατύχημα (Grexident) μοιάζει ολοένα και πιο πιθανό και… καταπιάνεται εκ νέου με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τονίζοντας ότι ντύνεται ροκ-σταρ αλλά το αληθινό πρόβλημα είναι ότι «αρχίζει και συμπεριφέρεται σαν ένας».

Ο Μάθιου Λιν «στολίζει» και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και απλά πέρασε από το πολιτικό φοιτητικό κίνημα στην ένταξη σε ακροαριστερά κινήματα και κόμματα.

«Η ιστορία μας έχει δείξει ότι οι χειρότερες καταστροφές προκαλούνται όχι από σχέδιο αλλά από λάθος. Και η κυβέρνηση της Ελλάδας ελάχιστη ιδέα του τι πρέπει να κάνει έχει. Η ηγεσία της δεν ξέρει τι κάνει. Το Grexident δεν είναι μια αμελητέα πιθανότητα» καταλήγει το άρθρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top