Καμμένος: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία

Συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα Bild

Καμμένος: Αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ θα ακολουθήσουν η Ισπανία και η Ιταλία

​Την άποψη ότι εάν υπάρξει Grexit θα ακολουθήσει και η έξοδος άλλων κρατών από το ευρώ εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Bild".

«Εάν η Ελλάδα εκραγεί, η Ισπανία και η Ιταλία θα είναι επόμενες και έπειτα σε κάποιο σημείο και η Γερμανία», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Καμμένος, τονίζοντας την ανάγκη να βρεθεί μια λύση εντός της ευρωζώνης, «αλλά η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι, οι Έλληνες να πρέπει πάντα να πληρώνουν».

Ο κ.Καμμένος εκτίμησε πως η χώρα μας δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο διάσωσης, αλλά "κούρεμα" όμοιο με εκείνο της Γερμανίας το 1953 κατά τη διάσκεψη του Λονδίνου, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των γερμανικών επανορθώσεων .

«Ο χρυσός της Ελλάδας, που πήραν οι ναζί από την Αθήνα στο Βερολίνο είχε πολύ μεγάλη αξία. Περιμένουμε αποζημίωση γι' αυτό, όπως και για το αναγκαστικό δάνειο και την καταστροφή αρχαιολογικών χώρων» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το Reuters.

Αναφερόμενος στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Έλληνας υπουργ��ς Άμυνας είπε πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών κάνει «ψυχολογικό πόλεμο στην Ελλάδα» και «δηλητηριάζει τις σχέσεις των δύο χωρών».

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top