Ο Βαρουφάκης βολτάρει με τη σύζυγό του στη λίμνη Κόμο & βγάζει selfies με δημοσιογράφους!

Βρίσκεται εκεί για το ετήσιο φόρουμ του ιταλικού think tank «Ambrosetti»

Ο Βαρουφάκης βολτάρει με τη σύζυγό του στη λίμνη Κόμο & βγάζει selfies με δημοσιογράφους!

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θέλησε να συνδυάσει ο Γιάνης Bαρουφάκης, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία.

Ο υπουργός Οικονομικών πρόκειται να δώσει ομιλία στο ετήσιο φόρουμ του ιταλικού think tank «Ambrosetti» στην περίφημη «Villa d'Este». Πρόκειται για το ίδιο φόρουμ που είχε δώσει το παρών το 2014 και ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης).

16.jpg
Ο ανοιξιάτικος καιρός και το ειδυλλιακό τοπίο στο Μπελλάτζιο της επαρχίας Κόμο αποδείχθηκαν ακαταμάχητα για τον υπουργό Οικονομικών και δεδομένου ότι τον συνοδεύει η σύζυγός του Δανάη Στράτου, είπε να κάνει μια ρομαντική βόλτα στη λίμνη Κόμο, η οποία θεωρείται από τις ομορφότερες της Ευρώπης, και τα γύρω σοκάκια.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες της ιταλικής La Presse που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας και αναδημοσιεύει το Rainews, ο κ. Βαρουφάκης δεν αποχωρίστηκε το casual look του με το πουκάμισο έξω από παντελόνι, επιλέγοντας παράλληλα μαύρο σακάκι και μπλου-τζιν.

13.jpg
Casual ντυμένη ήταν και η σύζυγός του Δανάη Στράτου, η οποία φορούσε μαύρη μπλούζα, μαύρο γιλέκο-μπουφάν, ανοικτό γκρι μαντήλι και μπλου-τζιν στυλ «καμπάνα».

Το ζεύγος Βαρουφάκη δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που έσπευσαν να τους απαθανατίσουν στη βόλτα τους.

Μάλιστα, δύο ιταλίδες δημοσιογράφοι έβγαλαν και σέλφι με τον υπουργό Οικονομικών, τις οποίες ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στο twitter.

sonia.jpg
«Το ζήτησε τόσο ευγενικά. Δεν μπορούσα να πω όχι» έγραψε με χιούμορ η Σόνια Σιρλέτι του Bloomberg.

dffadf.jpg
«Επιχείρηση σέλφι: Επιτυχής. Ευχαριστώ» έγραψε από την πλευρά της η Κιάρα Μπορτολάτο, υπεύθυνη του γραφείου τύπου του φόρουμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top