Στην Ευελπίδων πάλι ο Κασιδιάρης: Τον αποδοκίμασαν με συνθήματα για κρεμάλα!

Αναβολή της δίκης για την επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου

Στην Ευελπίδων πάλι ο Κασιδιάρης: Τον αποδοκίμασαν με συνθήματα για κρεμάλα!

Αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου 2015 πήρε η δίκη με μηνυτή τον Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της πανεπιστημιακού Μαρίας Βαβαγιάννη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

Η δίκη αφορά την υπόθεση της επίθεσης κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου. Πριν επτά χρόνια, ομάδα ροπαλοφόρων χτύπησε και μαχαίρωσε μεταπτυχιακό φοιτητή και η κα Βαβαγιάννη είχε αναγνωρίσει μεταξύ αυτών τον Η. Κασιδιάρη κι είχε καταθέσει στο δικαστήριο. Τελικά, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αθωώθηκε, ωστόσο ο ίδιος κατέθεσε μήνυση εναντίον της κας Βαβαγιάννη.

Η αναβολή δόθηκε μετά από αίτημα της πλευράς της κατηγορουμένης λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε στο δικαστήριο πως δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη για λόγους ηθικούς, ωστόσο όπως είπε, δεν ανακαλεί τη συκοφαντική δυσφήμιση και την ψευδορκία.

Η κατηγορουμένη από την πλευρά της, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επί της ουσίας ο Κασιδιάρης της ζήτησε συμβιβασμό, αλλά δεν τον δέχεται και επιθυμεί να γίνει δίκη.

Νωρίτερα, στην Ευελπίδων πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης στην κατηγορουμένη από αντιφασιστικές οργανώσεις.

Μέλη οργανώσεων κατά την έξοδο του Ηλία Κασιδιάρη τον αποδοκίμασαν, φωνάζοντας εναντίον του συνθήματα όπως «Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά» και «Ποτέ ξανά φασισμός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top