Θεοδωράκης: Απαιτούνται γρήγορες και μελετημένες λύσεις

«Να μην υπάρξει άλλη εμπλοκή με τους εταίρους»

Θ��οδωράκης: Απαιτούνται γρήγορες και μελετημένες λύσεις

«Καμπανάκι» για τους κινδύνους που κρύβει μια ενδεχόμενη νέα εμπλοκή στις συζητήσεις με τους εταίρους έκρουσε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας σε ερώτηση για τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup.

«Ελπίζω να μην υπάρχει μια νέα εμπλοκή και μια καινούργια συζήτηση. Τα ζητήματα αυτή τη στιγμή απαιτούν γρήγορες, άμεσες, μελετημένες λύσεις» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα καθυστερεί πολύ και αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουν άπαντες:

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν πρέπει να βρίσκουμε δικαιολογίες για να καθυστερούμε με συζητήσεις και πρόσθεσε πως «οι τελευταίες κινήσεις –ότι έρχονται τα τεχνικά κλιμάκια και αξιολογούμε μαζί τα επόμενα βήματα και προχωράμε στις μεταρρυθμίσεις – ίσως να είναι κάτι θετικό».

Ο κ. Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της Παιδείας, λέγοντας πως στις συνομιλίες του στο εξωτερικό όλοι του τόνιζαν ότι οι μέχρι τώρα κινήσεις της κυβέρνησης «Είναι οπισθοδρόμηση».

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε πως υπάρχουν πράγματα που είναι στη λογική των μεταρρυθμίσεων, όπως για παράδειγμα ένα νέο φορολογικό σύστημα και η δίωξη της διαφθοράς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top