ΑΥΤΟΙ είναι οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο

Ακολουθούν τη γραμμή του πρωθυπουργού για… οικονομία-Πρώτη ανάρτηση: 10/03/2015, 13:43

ΑΥΤΟΙ είναι οι βουλευτές που αρνήθηκαν να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο

​Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των βουλευτών που αρνούνται να παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο.

Μετά λοιπόν από την κλήρωση των βουλευτικών αυτοκινήτων, δεν δέχτηκαν να παραλάβουν το όχημα που δικαιούνται ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Δημαράς.

Μάλιστα ο κ. Δημαράς εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Εμείς οι Βουλευτές της Οικολογίας και της Αριστεράς πρέπει να αποδείξουμε με έργα ότι δεν είμαστε ίδιοι σαν τους άλλους που έχουν μετατρέψει την πολιτική σε προσοδοφόρο επάγγελμα. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να πούμε όλοι όχι σε μια σειρά προνόμια όπως το δικαίωμα σε αστυνομικό φύλαξης και για αυτοκίνητο. Ακόμα περισσότερο θα πρέπει εμείς οι Βουλευτές της Αριστεράς και της Οικολογίας να θέσουμε το ζήτημα για μείωση των βουλευτικών αποζημιώσεων», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δημαράς.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κ. Καραμανλής δεν ζήτησε καν βουλευτικό αυτοκίνητο και γι' αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν πήραν βουλευτικό αυτοκίνητο οι βουλευτές Ε. Ψαρέα και Μ. Μουσταφά.

Βουλευτικό αυτοκίνητο δεν πήραν ακόμα πέντε βουλευτές του Ποταμιού, ανάμεσά τους ο επικεφαλής του κόμματος, Σ. Θεοδωράκης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, ο Γιώργος Αμυράς και ο Παναγιώτης Καρακατσούλης.

Από το ΠΑΣΟΚ αυτοκίνητα πήραν όλοι οι βουλευτές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top