ΝΔ για Eurogroup: η κυβέρνηση μετά τις ανοησίες υιοθετεί τις προτάσεις μας

Σκληρή κριτική Βενιζέλου: μας πήραν στο «δούλεμα» οι εταίροι μας

ΝΔ για Eurogroup: η  κυβέρνηση μετά τις ανοησίες υιοθετεί τις προτάσεις μας
Τις θέσεις της κυβέρνησης στο Eurogroup, σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε:

«Μετά τις ανοησίες περί part time εφοριακών στα νησιά, που προκάλεσαν θυμηδία, ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να υιοθετεί κάποιες από τις προτάσεις της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά, όπως κίνητρα, για να ζητούν οι πολίτες αποδείξεις (λοταρία) και τα μέτρα για τις τριγωνικές συναλλαγές.

Αλλά βεβαίως, βρισκόμαστε ακόμη πολύ μακριά από τον στόχο. Η ουσία είναι ότι η χώρα χάνει χρόνο, η αβεβαιότητα παραμένει και ο λογαριασμός που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες συνεχώς ανεβαίνει».

Κριτική στην κυβέρνηση για την διαπραγματευτική της τακτική άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε:

«Χάνουμε πολύτιμο εθνικό χρόνο και τρώμε, δυστυχώς, τις σάρκες της ελληνικής πραγματικής οικονομίας. Δεν προσφέρουμε καμιά βοήθεια στους μικρομεσαίους, που έχουν ανάγκη, στους απλούς ανθρώπους που προσβλέπουν στο Κράτος».

Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε:

«Από εκεί που θα εμφανιζόταν μια κυβέρνηση ως απειλή για την Ευρώπη με ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα, εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι αντικείμενο "δουλέματος" από τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους. Δε γίνεται έτσι η διαπραγμάτευση. Ας επανέλθουν στο σημείο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν από τις εκλογές το ταχύτερο δυνατό και ας μπούμε επιτέλους σε μια σ��ζήτηση επί της ουσίας, όπως την είχαμε προετοιμάσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top