Προκλητική και πάλι η Bild: Ο Βαρουφάκης πρέπει να κατεβάσει τα παντελόνια του!

«Το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα

Προκλητική και πάλι η Bild: Ο Βαρουφάκης πρέπει να κατεβάσει τα παντελόνια του!

Με τίτλο «το ρολόι της χρεοκοπίας χτυπά», η Bild εξαπολύει νέα προκλητική επίθεση κατά της Ελλάδας και του υπ��υργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ενόψει του σημερινού Eurogroup.

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης πρέπει να κατεβάσει τα παντελόνια του και να εξηγήσει στους Ευρωπαίους ομολόγους του το νέο μεταρρυθμιστικό σχέδιο της κυβέρνησης του» τονίζει η γερμανική εφημερίδα, σημειώνοντας ότι «μόνο αν οι υπουργοί Οικονομικών μείνουν ικανοποιημένοι και σηκώσουν επιδοκιμαστικά τον αντίχειρά τους, θα δοθεί χρηματική βοήθεια στον εταίρο τους».

varouf.jpg
Όπως αναφέρει στη συνέχεια η γερμανική εφημερίδα, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα «προσπαθεί να εξοικονομήσει ρευστότητα με διάφορα τρικ» καθώς τα ταμεία είναι άδεια.

«Η Ελλάδα πρέπει να πληρώσει τις διεθνείς υποχρεώσεις που στο τέλος Μαρτίου θα φτάνουν στα 6,85 δισ. ευρώ. Οι εταίροι έχουν δώσει στη νέα κυβέρνηση χρόνο έως το τέλος Απριλίου προκειμένου να εφαρμόσει όσα έχει δεσμευθεί. Η εφαρμογή αυτών των δεσμεύσεων θα ελεγχθεί από την ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Από εκείνη την στιγμή έως το τέλος Ιουνίου η Ελλάδα πρέπει να διαπραγματευθεί ένα νέο πακέτο» καταλήγει η Bild.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top