«Αυγή» προς Βαρουφάκη: «Γιάνη μου μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου»

Έντονη κριτική για την… υπερέκθεση στα Μέσα του υπουργού Οικονομικών

«Αυγή» προς Βαρουφάκη: «Γιάνη μου μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου»

​Φαίνεται αρκετά είναι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βλέπουν με καλό μάτι την καθημερινή παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γ. Βαρουφάκη στα εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ. Έτσι και σήμερα, ο Θ. Καρτερός, με άρθρο του στην «Αυγή» τα χώνει στον υπουργό και τον καλεί να… κόψει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις.

«Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μην βρεις μπροστά σου το πρόσωπο του Γ. Βαρουφάκη. Να μην σκοντάψεις σε μια συνέντευξή του. Να μην σκαλώσεις σε έναν τίτλο που αναφέρεται σ’ αυτό», γράφει χαρακτηριστικά ο αρθρογράφος της «Αυγής».

Μάλιστα προειδοποιεί τον υπουργό Οι��ονομικών ότι «θα ξοδέψει όλα τα κέρδη που αποκόμισε για λογαριασμό του και για λογαριασμό μας, αν εξακολουθήσει να μιλάει τόσο πολύ», εξηγώντας ότι: «κανένας, ούτε ο χαρισματικός αυτός υπουργός, δεν μπορεί να γλιτώσει τη φθορά από την τοξική υπερπροβολή».

Ο Θ. Καρτερός μεταφράζει επίσης τη ρήση του πρωθυπουργού για λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Γι’ αυτόν θα μπορούσε να μεταφραστεί σε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη οικονομία».

Κλείνοντας μάλιστα το άρθρο του, συμβουλεύει τον Γ. Βαρουφάκη:

«Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου. Διότι η οικονομία δεν σημαίνει μόνο την επιστήμη της διαχείρισης των του οίκου μας. Σημαίνει και τη φειδώ. Την αποφυγή του περιττού. Τα λίγα λόγια με πολύ βάρος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top