ΠΑΣΟΚ: Ό,τι έγινε στη λίστα Λαγκάρντ έγινε ��πί Παπακωνσταντίνου

«Καμία εμπλοκή του Ευάγγελου Βενιζέλου»

ΠΑΣΟΚ: Ό,τι έγινε στη λίστα Λαγκάρντ έγινε επί Παπακωνσταντίνου

Άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ σε όσα ειπώθηκαν στη δίκη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και συγκεκριμένα στην αναφορά της μάρτυρος Σοφίας Ρίτσου για τη γραμματέα του Ευάγγελου Βενιζέλου (ο οποίος διαδέχθηκε τον κ. Παπακωνσταντίνου στο υπουργείο Οικονομικών).

«Τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη "λίστα Λαγκάρντ" και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στη διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής. Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός Oικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο Oικονομικών. Οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς» τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012! Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν -όπως πρέπει να θυμούνται όλοι- μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top