Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύγκλιση της ΚΕ του κόμματος ζητούν 50 μέλη του Οργάνου

Έντονη δυσαρέσκεια από την συμφωνία της Παρασκευής

Βράζει ο ΣΥΡΙΖΑ: Έκτακτη σύγκλιση της ΚΕ του κόμματος ζητούν 50 μέλη του Οργάνου

​Δεν προλαβαίνει να σβήνει τις φωτιές που ανάβουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την συμφωνία της Παρασκευής στο Eurogroup, ο Αλέξης Τσίπρας.

Έτσι μετά από την σκληρή δημόσια κριτική που άσκησε εναντίον της ηγεσίας του κόμματος ο ευρωβουλευτής Μ. Γλέζος, τώρα 50 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον γραμματέα, Δ. Βίτσα, την έκτακτη σύγκλιση του οργάνου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο σε κείμενο που απέστειλαν στον κ. Βίτσα για κρίσιμη πολιτική συγκυρία και ζητούν ενημέρωση για την συμφωνία στο Eurogroup, πριν αυτή φτάσει στη Βουλή.

Η πλειοψηφία των υπογραφόντων προέρχεται από το Αριστερό Ρεύμα, όμως συνυπογράφουν και αρκετά στελέχη από άλλες τάσεις.

Πάντως ο πρωθυπουργός μετά από τις έντονες αντιδράσεις, δήλωσε έτοιμος να ενημερώσει τους πάντες για όσα συμφωνήθηκαν, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει τόσο η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Πολιτική Γραμματεία.

Μάλιστα η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, θα συνεδριάσει αυτό ή το επόμενο Σαββατοκύριακο και εκεί αναμένεται να εκλέξει και νέο Γραμματέα, με τον Δ. Βίτσα να παραδίδει τη σκυτάλη σε κάποιο από τα νεότερα στελέχη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top