Κρίσιμη συνάντηση σήμερα του Α. Τσίπρα με τον Καγκελάριο της Αυστρίας B. Φάινμαν

Στη Βιέννη ο πρωθυπουργός ενόψει Eurogroup

​Στη Βιέννη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ώστε να συναντηθεί το μεσημέρι με τον Καγκελάριο της Αυστρίας, Βέρνερ Φάινμαν, μετά από πρόσκλησή του.

«Εκείνοι, οι οποίοι τώρα ήδη ελπίζουν πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα αποτύχει, πέφτουν έξω και μια τέτοια χαιρεκακία είναι ανάρμοστη», δήλωσε στην εφημερίδα Oesterreich ο Αυστριακός καγκελάριος, επισημαίνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας ως πρωθυπουργός θέλει να αποφασίζει μόνος του για το πώς θα κάνει οικονομίες η Ελλάδα, δικαίωμα που πρέπει να αναγνωρίζεται σε κάθε χώρα.

39E5F25E9D7F45E2C3E4AA66B072736E.jpg
Ο Καγκελάριος της Αυστρίας, Β. Φάινμαν

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Φάινμαν, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κάποιες καλές προσεγγίσεις, όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, η δημιουργία ενός λειτουργικού φορολογικού συστήματος, τονίζοντας ότι αυτά αποτελούν ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο τον Καγκελάριο της Αυστρίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός κατά τη συνάντησή τους θα ενημερωθεί και σχετικά με την αυστριακή πολιτική απασχόλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top