ΠΑΣΟΚ: Η ώρα του απολογισμού και των κρίσιμων αποφάσεων

Συνεδριάζουν ΚΟ και Πολιτικό Συμβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Η ώρα του απολογισμού και των κρίσιμων αποφάσεων

​Το μεγάλο πλήγμα που δέχτηκε το ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές και το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή του συνεδρίου, όπου θα τεθεί και το θέμα της αλλαγής ηγεσίας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της κοινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα είναι ή όχι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, κρατώντας στάση αναμονής στις εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις που αναμένεται να ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές.

Αν και αρχικά το συνέδριο ήταν να γίνει στις 4 Μαρτίου, τελικά στην Χαριλάου Τρικούπη προσδιορίζουν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λίγο πριν ή μετά το Πάσχα, όπου και θα έχει φανεί που πάει το πράγμα με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιστωτές .

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το σίγουρο είναι ότι όποτε και να γίνει συνέδριο, η κα Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Λοβέρδος, εκτός απροόπτου, θα είναι υποψήφιοι για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, ενώ ανάμεσα στα ονόματα που φημολογούνται για την καρέκλα του κ.Βενιζέλου είναι και αυτό του κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top