Τι έλεγε ο Κουίκ πριν από μήνες: Με προσβάλλει να ακούω για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!

Πρώτη ανάρτηση: 28/01/2015, 01:03

Τι έλεγε ο Κουίκ πριν από μήνες: Με προσβάλλει να ακούω για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ!

Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος!

Ο Τέρενς Κουίκ, πρώην εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και νυν υφυπουργός Επικρατείας στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, πριν από λίγους μήνες όχι μόνο απέκλειε συ��εργασία των δύο κομμάτων αλλά δήλωνε και προσβεβλημένος όταν τον ρωτούσαν για το αν είναι πιθανή μια τέτοια συνεργασία!

«Αυτό το παπαγαλίστικο, σταματήστε το πια. Αν θέλετε να βάζετε συνέχεια το θέμα της συνεργασίας πάνω στο τραπέζι, ρωτήστε τους συναδέλφους μου στη ΝΔ που έχουν πει ότι "αν χρειαστεί θα συνεργαστούμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ" και ρωτήστε και τον ΣΥΡΙΖΑ που μέσω του Γλέζου έχει πει ότι "αν ζητήσει συγνώμη ο Σαμαράς, θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ". Σταματήστε αυτή την πιπίλα. Προσωπικά, όταν μου το λένε, νιώθω ότι με προσβάλλουν. Το έχω ξεκαθαρίσει 45 φορές και ακόμη περισσότερο ο Πάνος Καμμένος», έλεγε ο κ. Κουίκ στην πρωινή εκπομπή του Mega στις 17 Σεπτεμβρίου του 2014.

«Μη θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε ουρά του οποιουδήποτε. Έχουμε τις αρχές μας, έχουμε το πρόγραμμά μας», είχε πει ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ «συνονθύλευμα ανθρώπων»: «Ρωτάς τον έναν σου λέει “όχι”, ρωτάς τον άλλο, σου λέει κάτι άλλο… Σε κάθε περίπτωση έχει πει ξεκάθαρα και επίσημα “όχι” και ο Πάνος ο Σκουρλέτης, τι μπαίνουμε σε μια συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά;».

Μάλιστα, χαρακτήρισε «αυτονόητο» το «όχι» των ΑΝΕΛ σε μια τέτοια συνεργασία: «Ο Πάνος Καμμένος έβαλε κάτω όλες τις κόκκινες γραμμές ακριβώς για να αποδείξει το αυτονόητο: ότι δεν υπάρχει περίπτωση».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top