Αναμπουμπούλα στην βουλή λόγω… μετακόμισης

Παράπονα από ΣΥΡΙΖΑ – Δύο γραφεία ζήτησε ο Α. Σαμαράς

​Αναστάτωση και αναμπουμπούλα επικρατεί στη Βουλή, καθώς οι εκλογές έφεραν και… χωροταξικές αλλαγές στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Έτσι ο Αλέξης Τσίπρας μετακομίζει στο γραφείο του πρωθυπουργού, που βρίσκεται στο ισόγειο, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς πηγαίνει στο γραφείο του κ. Τσίπρα, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργαζόμενοι στο γραφείο του παραπονιούνται ότι και στη Βουλή παρέλαβαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, χωρίς σκληρούς δίσκους, ενώ δεν πήραν ούτε το πρωτόκολλο του πρωθυπουργού, καθώς όπως ενημερώθηκαν είχε δικαίωμα να το πάρει μαζί του.

Επίσης ο Αντώνης Σαμαράς έχει ζητήσει δύο γραφεία και όχι ένα, καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό της βουλής, δικαιούται εκτός από το γραφείο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κι ένα γραφείο ως πρώην πρωθυπουργός.

αρχείο λήψης.jpg

(Tο άδειο γραφείο που παρέδωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στον Αλέξη Τσίπρα)

Ανανέωση όμως έχουμε και στην διακόσμηση των γραφείων. Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποχωρίστηκε τον κόκκινο πίνακα που κοσμούσε το παλιό του γραφείο, έργο του ζωγράφου Κ. Γεωργίου.

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Σαμαράς πήρε μαζί του έναν πίνακα με μια ελιά, καθώς και πίνακες με νεοκλασικά κτίρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top