Άγριος καυγάς «στον ενικό» μεταξύ Κουίκ και Κωσταντινόπουλου

«Ο ψεκασμός επηρεάζει ακόμα», «Σας περιμένει η λίστα Λαγκάρντ»

Άγριος καυγάς «στον ενικό» μεταξύ Κουίκ και Κωσταντινόπουλου

​Εκνευρισμός επικράτησε την Δευτέρα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star «στον ενικό», ανάμεσα στον Τέρενς Κουίκ και στον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

«Κύριε Κωνσταντινόπουλε εσείς καθίστε στην ήττα σας, την βαριά, που έχετε διαλύσει ένα παραδοσιακό σοσιαλιστικό κόμμα. Οι μόνοι που καταφέρατε στην Ευρώπη, να μην έχει η Ελλάδα, σοσιαλιστικό κόμμα», είπε ο Τέρενς Κουίκ και ο Ο. Κωνσταντινόπουλος του απάντησε:

«Εσείς κύριε Κουίκ δεν μπορείτε να ξεφύγετε από το γεγονός ότι από δεξιός γίνατε αριστερός. Είστε συγκυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα».

Ακολούθησε έντονος διάλογος με τον κ. Κουίκ να υπενθυμίζει στον κ. Κωνσταντινόπουλο ότι το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε με τον… «αιώνιο εχθρό του», τη Ν��, ενώ τα αίματα άναψαν όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε:

«Ήρθε η ώρα μου να χαμογελάω. Από σήμερα και πέρα θα χαμογελάω. Θα είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Τέρενς Κουίκ βγήκε από… τα ρούχα του και άρχισε να λέει στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ότι εύχεται να μην είναι ένας από αυτούς που θα αποδώσουν λογαριασμό εκεί που πρέπει να αποδώσουν λογαριασμό.

«Ανοίξτε όσους φάκελους θέλετε. Από σήμερα και πέρα εγώ θα χαμογελάω», είπε ο Ο. Κωνσταντινόπουλος.

«Χαμογελάτε την ώρα που έχετε στην πλάτη σας 5.500 αυτοκτονίες και έχει το θράσος και χαμογελάει», του είπε ο κ. Κουίκ για να πάρει την απάντηση:

«Καλά, οι ψεκασμοί συνεχίζουν να επηρεάζουν τον κόσμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top