Καμμένος: Τελείωσαν η τρομοκρατία και η θεωρία ��ων 2 άκρων

«Όταν απελευθερωθούμε έχουμε τη δυνατότητα να ξανατσακωθούμε»

Στη Νίσυρο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε λόγο για «απελευθέρωση της Ελλάδας» που διοικείται με email.

«Σήμερα από εδώ, από τη Νίσυρο, από τα Δωδεκάνησα, από τα Νικιά, στέλνουμε ένα μήνυμα ελπίδας. Είναι μια μέρα Δημοκρατίας, μια μέρα σημαδιακή για την ιστορία της Ελλάδας. Μια μέρα που ο ελληνικός λαός αποφασίζει την επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας, τη Δημοκρατία και την αποκατάσταση του Συντάγματος. Δεν υπάρχει πια μια Ελλάδα που θα διοικείται με e-mail» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποσχεθήκαμε ότι θα είμαστε ρυθμιστές και είμαστε. Από αύριο θα είμαστε οι εγγυητές για μια πορεία της χώρας, όπου οι όλοι οι Έλληνες θα είμαστε ενωμένοι. Τελείωσαν η τρομοκρατία και οι θεωρίες των δύο άκρων. Αγκαλιασμένοι οι Έλληνες θα ενώσουμε τις ψυχές μας, τις δυνάμεις μας και θα υπερασπιστούμε το έθνος μας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος και κατέληξε: «Όταν απελευθερωθούμε έχουμε τη δυνατότητα να ξανατσακωθούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top