Καμμένος στο Αιγάλεω: Η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος-Μην τους τη δώσετε

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από τις 25 Ιανουαρίου"

Καμμένος στο Αιγάλεω: Η ψήφος στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος-Μην τους τη δώσετε

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από τις 25 Ιανουαρίου. Το εγγυόμαστε οι ΑΝΕΛ». Με αυτή τη δέσμευση ξεκίνησε την προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας από τους Έλληνες να κλείσουν τα τηλέφωνα στις εισπρακτικές εταιρείες.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα τελευταία 2 χρόνια, δεχτήκαμε πόλεμο και λάσπη, προσπάθησαν να μας εξαγοράσουν. Αυτοί που δεν άντεξαν έφυγαν, άλλοι στάθηκαν... 12 παλικάρια στην Βουλή που όχι μόνο δεν γονάτισαν, αλλά κατάφεραν να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά» είπε μεταξύ άλλων ο κ.Καμμένος

«Αυτό είναι η εγγύηση για αύριο, γιατί πότε δεν προδώσαμε και δεν είπαμε ψέματα στους Έλληνες.. Εμείς δεν κάναμε κωλοτούμπα» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ.

«Οι εκστρατείες του τρόμου τελείωσαν... Ο ελληνικός λαός τους έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια… Ο ελληνικός λαός δεν φοβάται κύριε Σαμαρά, ο ελληνικός λαός δεν εκβιάζεται κύριε Βενιζέλο, ο ελληνικός λαός δεν εξαγοράζεται κύριε Παπανδρέου, ο ελληνικός λαός ζει στο Αιγάλεω και όχι στα σαλόνια της διαπλοκής, κύριε Θεοδωράκη» είπε με δυνατή φωνή.

«Οι εκλογές έχουν σχεδόν τελειώσει. Η διαφορά πρώτου και δεύτερου είναι πάνω από 8 μονάδες» είπε ο κ.Καμμένος, τονίζοντας ότι τίθεται το δίλημμα αν θέλει «ο λαός μια αλαζονική κυβέρνηση αυτοδυναμίας ή μια κυβέρνηση με την συμμετοχή των ΑΝΕΛ».

Ο κ.Καμμένος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, ενώ εκτίμησε πως το ελληνικό χρέος θα διαγραφεί "είτε τους αρέσει, είτε όχι" , χωρίς μονομερείς ενέργειες.

«Θα αποδείξουμε ότι η Ελλάδα έχει δίκιο. Μην πέφτετε στην ενοχή του Σαμαρά» πρόσθεσε ο κ.Καμμένος, αναλύοντας το πρόγραμμα του κόμματος του.

«Δεν είμαστε μάγοι, αλλά αυτά που έχουμε συμφωνήσει με τον ελληνικό λαό, θα τα εφαρμόσουμε. Πάμε όλοι μαζί. Να μην δώσει κανείς χαμένη ψήφο. Η ψήφο στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος» κατέληξε, τονίζοντας πως στις 26 του μήνα ξεκινά μια καινούργια μέρα για την χώρα.

ΒΙΝΤΕΟ ΝΕΡΙΤ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top