Στα «κάγκελα» η ΝΔ για την «απειλή» Τσίπρα για… πήδημα σε λίγες μέρες!

Κατά την ομιλία του στη Ρόδο

Στα «κάγκελα» η ΝΔ για την «απειλή» Τσίπρα για… πήδημα σε λίγες μέρες!

«Στα κάγκελα» βρίσκεται η ΝΔ μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο, ο οποίος σε μία αποστροφή της ομιλίας του ανέφερε:

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, λένε μερικοί. Λοιπόν ναι. Ιδού η Ρόδος. Και το πήδημα σε λίγες μέρες, με την ώθηση του ελληνικού λαού. Με τη δική σας ώθηση».

Σχολιάζοντας η ΝΔ την συγκεκριμένη αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Ο κ. Τσίπρας δεν παίζει μόνο με την Ευρώπη. Δεν παίζει μόνο με τους Έλληνες. Μας προσβάλλει όλους. Ντροπή!».

Στην ίδια ομιλία του ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι στην Ευρώπη είναι έτοιμοι να διαπραγματευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Όλοι πια ξέρουν τις θέσεις μας, αλλά ελάχιστοι τις αντιμετωπίζουν όπως το 2012. Τότε τα έδιναν όλα για να μην νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα ξέρουν ότι η νίκη μας είναι αναπόφευκτη. Ότι ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος. Ότι το 2015 δεν είναι 2012. Όχι μόνο για μας τους Έλληνες, αλλά ακόμα και γι' αυτούς.

Δηλώνουν λοιπόν έτοιμοι να διαπραγματευτούν με τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Και αν δείτε τις επίσημες δηλώσεις τους, ήδη διαπραγματεύονται. Σε μας απευθύνονται πλέον όλοι. Ακόμα κι εκείνοι που εμφανίζονται άκαμπτοι, σηκώνουν σήμερα ψηλά τον πήχη, για να κερδίσουν αύριο περισσότερα. Αλλά έχουνε πια οι φύλακες την γνώση. Και ο νοών νοήτω».

Από την πλευρά απάντησε στα «θετικά» - κατά τον ίδιο – μηνύματα για διαπραγμάτευση: «Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε με καλή πίστη. Αλλά με ένα κριτήριο: Το καλό του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σε όλα τα ευρωπαϊκά όργανα και τους θεσμούς τη μάχη. Με ηρεμία και αποφασιστικότητα. Αλλά με γνώμονα την απαλλαγή της Ελλάδας από την ομηρεία του χρέους. Και την απαλλαγή της Ευρώπης από μια πολιτική που τη διαλύει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top