Πρωτοφανής επίθεση από Τατσόπουλο:Ο προπαγανδιστής Λαζόπουλος θα πεθάνει

«Είναι γελωτοποιός της αυλής και γλείφει τους πλούσιους»

​Μετά την Μαρία Σπυράκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη, σφοδρή επίθεση στο Λάκη Λαζόπουλο εξαπολύει και ο υποψήφιος βουλευτής με «Το Ποτάμι», Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός στο τελευταίο «Αλ τσαντίρι νιουζ».

«Έχει μια ειδοποιό διαφορά και αντίφαση, με την οποία δεν έχει συμφιλιωθεί ο Λαζόπουλος και αυτό αντικατοπτρίζεται στη δουλειά του. Έχει τη θεμελιώδη αντίφαση ανάμεσα στον ιδιωτικό και το δημόσιο. Όταν κάνεις μια ιδιωτική ζωή, με συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων, είναι οι πλούσιοι σαν κι εσένα. Τους κάνεις αβάντες, τους γλύφεις, είσαι ένας βολικός, με όσο καλό πρόσημο μπορείς να δώσεις, γελωτοποιός της αυλής. Καλός και διασκεδαστικός, διότι είναι και καλός άνθρωπος ο Λάκης. Όμως, το ακροατήριό σου είναι στους αντίποδες. Διαλέγεις ως target group του δημόσιου Λαζόπουλου, σε αντίθεση με τον ιδιωτικό, ανθρώπους εξαντλημένους από την κρίση, δείχνεις στις εκπομπές σου πώς περνάνε και είναι πάρα πολύ δύσκολα αυτά» είπε ο κ.Τατσόπουλος στο Βήμα fm, συνεχίζοντας σε πολύ πιο σκληρό τόνο .

«Όσο περνάει λοιπόν ο καιρός, βλέπω να υποχωρεί ο ιδιωτικός Λαζόπουλος, ο ηθοποιός, και να μπαίνει στο προσκήνιο ο δημόσιος, ο προπαγανδιστής. Η προπαγάνδα ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις με τη σάτιρα. Ο προπαγανδιστής θα πεθάνει και μάλιστα πάρα πολύ σύντομα και καλό είναι ο Λαζόπουλος να το καταλάβει και να το σταματήσει σύντομα, διότι μόνο κακό κάνει στον εαυτό του» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top