Α. Τσίπρας: «Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας πάρει τις γυναίκες»

Σφοδρή επίθεση από την Καβάλα στη Νέα Δημοκρατία

Α. Τσίπρας: «Το μόνο που δεν έχουν πει είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας πάρει τις γυναίκες»

​Σφοδρή επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του εξαπέλυσε από την Καβάλα, όπου βρέθηκε σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας.

«Τις τελευταίες μέρες ο κ. Σαμαράς και οι συνεργάτες του αφού είδαν και αποείδαν ότι δεν μπορούν να πείσουν κανέναν πια με τον φόβο του Grexit, της χρεοκοπίας, του πιστωτικού γεγονότος, τώρα προσ��αθούν με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε ξεχωριστή κοινωνική κατηγορία. Πηγαίνουν στους αστυνομικούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τις δουλειές σας. Πηγαίνουν στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φτιάξετε γήπεδο. Πηγαίνουν στους Έλληνες κυνηγούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει το κυνήγι. Πηγαίνουν στους χριστιανούς στους θρησκευόμενους και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες. Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει και τις γυναίκες», είπε ο Α. Τσίπρας.

Κατηγόρησε μάλιστα τη ΝΔ για κινήσεις πανικού, που την εκθέτουν.

«Αυτές όμως είναι κινήσεις πανικού, δείχνουν τον πανικό τους και γίνονται καταγέλαστοι. Υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης τόσο χαμηλά με μια φαιά, μαύρη προπαγάνδα. Με τον φόβο όμως κανείς δεν πήγε μπροστά. Με τα επιχειρήματα, με τις θέσεις μας, με το πρόγραμμά μας, με την ελπίδα και την αποφασιστικότητα να ξαναχτίσουμε μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της δικαιοσύνης», είπε.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα ότι η ελπίδα θα θριαμβεύσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και ότι ο ελληνικός λαός θα δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη αυτοδυναμία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top