Με μαλλί α λα Λονγκόρια και μονόπετρο γκουμούτσα εμφανίστηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου

Μακάβρια… βασιλόπιτα έκοψαν οι Χρυσαυγίτες "σύντροφοι" της (ΦΩΤΟ)

Με μαλλί α λα Λονγκόρια και μονόπετρο γκουμούτσα εμφανίστηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου

​Φανερά ανανεωμένη και κατά κάποια γραμμάρια αδυνατισμένη εμφανίστηκε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

ourania4.jpgourania3.jpg

Η κόρη του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Μιχαλολιάκου, συνεχίζει να εκτελεί χρέη παρουσιάστριας στο διαδικτυακό κανάλι που έχει το ακροδεξιό κόμμα, προωθώντας τις θέσεις του πατέρα της αλλά και των υπόλοιπων συναγωνιστών της εν όψει και των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

ourania5.jpg

Με μαλλί α λα Έυα Λονγκόρια, μαύρο κοκάλινο γυαλί με έντονες γωνίες, blue black νύχι, ροζ θήκη smartphone και ένα μονόπετρο γκουμούτσα, η Ουρανία (η οποία παρεμπίπτοντος είχε και την γιορτή της) αν και χώρισε με τον Χρυσαυγίτη βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο, φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

ourania2.jpgeva-longoria-espn-films-panel-of-the-2015-winter-tca-press-tour-in-pasadena_1.jpg

ESPN 2015 Winter TCA.jpgourania8.jpg

OURANITSA.jpg


ourania6.jpgeva-longoria-close-up-wallpaper-actress-love-HD-free-wallpapers-backgrounds-images-FHD-4k-download-2014-2015-2016.jpg

ourania7.jpg

Η κόρη της βουλευτίνας Ελένης Ζαρούλια, δηλώνει αισιόδοξη, ότι το 2015 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους και ειδικά για το κόμμα της, εκτιμώντας πως η Χρυσή Αυγή θα πετύχει μεγάλα ποσοστά στις εκλογές .

Η πιο μακάβρια βασιλόπιτα της χώρας!

pita-evia.jpg

Την ώρα που, όπως είδαμε και παραπάνω... η Ουρανία βάζει το κόκκινο της φωτιάς στην γκαρνταρόμπα της, στην τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Εύβοια τα βάφουν όλα μαύρα ακόμη και την ...βασιλόπιτα!!!

Τι και αν σε όλη την Ελλάδα κόβουν πίτες που είναι πασπαλισμένες με άχνη, γλάσο και σοκολάτα, για την Χρυσή Αυγή το μαύρο (του χάρου) κυριαρχεί ακόμη και για στο πρωτοχρονιάτικο φλουρί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top