"Πόρτα"στον Τσίπρα από Γιαταγάνα:Μένει εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ

Τι αναφέρει σε δήλωση της

"Πόρτα"στον Τσίπρα από Γιαταγάνα:Μένει εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ

​Το μαντήλι στον ΣΥΡΙΖΑ κουνά η Χρυσούλα Γιαταγάνα, αφού σύμφωνα με την ίδια, ο Αλέξης Τσίπρας την τοποθετεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας γεγονός που εκείνη δεν αποδέχεται.

Την εξέλιξη γνωστοποίησε η ίδια η κ. Γιαταγάνα, χωρίς πάντως να διευκρινίζει αν η θέση που της προτάθηκε στο Επικρατείας ήταν και εκλόγιμη, τονίζοντας ωστόσο πως εκείνη ήθελε να δώσει την μάχη του σταυρού στην Α' Θεσσαλονίκης.

«Ευχαριστώ θερμά τον Αλέξη Τσίπρα, για την εξόχως τιμητική πρόταση να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Δεν αποδέχτηκα την πρόταση αυτή, γι��τί έχω μάθει να κερδίζω η ίδια, με τον αγώνα μου, την όποια θέση μου ανήκει. Είχα ζητήσει να δώσω τη μάχη του σταυρού στην Α’ Θεσσαλονίκης, για να κρίνουν οι συμπολίτες μου εάν επιθυμούν να υπάρχει και η δική μου φωνή στην επόμενη Βουλή. Δηλώνω, ότι θα είμαι πάντοτε παρούσα, σε όλους τους αγώνες που θα δώσει ο Ελληνικός Λαός για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων του» αναφέρει η κα Γιαταγάνα σε δήλωση της.

Σημειώνεται ότι ούτε η υποψηφιότητα της Ραχήλ Μακρή με τον ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε, αφού σύμφωνα με την ίδια της προτάθηκε να είναι υποψήφια στα Γρεβενά και όχι στην Κοζάνη, όπου και ήθελε. Στη συνέχεια τα σενάρια την ήθελαν να είναι κοντά στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κάτι που διαψεύστηκε από το κόμμα με επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top