Σφάζονται Γεωργιάδης-Σακελλαρίδης:Το Charlie Hebdo, ο Ιησούς, το γαϊδουράκι και ο φράχτης

Διαδικτυακή κόντρα για το μακελειό στο Παρίσι

Σφάζονται Γεωργιάδης-Σακελλαρίδης:Το Charlie Hebdo, ο Ιησούς, το γαϊδουράκι και ο φράχτης

​Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή ένα σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ για τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με όσα συνέβησαν στο Παρίσι και την αιματηρή επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo.

Οι αναρτήσεις του κ.Γεωργιάδη στο twitter και η έκτακτη μαγνητοσκοπημένη δήλωση του για το τρομοκρατικό χτύπημα στην γαλλική πρωτεύουσα, προκάλεσαν την αντίδραση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ο οποίος απάντησε στον γαλάζιο βουλευτή μέσω της... Καινής Διαθήκης .

«Μακελειό στον Παρίσι: 11 νεκροί από επίθεση στην εφημερίδα Charlie Hebdo. Κάποιοι δεν ήθελαν ούτε τον φράχτη στον Έβρο. Το χτύπημα στο Παρίσι μπορεί να αποδειχθεί για την Ευρώπη το τέλος της αθωότητος με το Ισλάμ. Οι του Σύριζα εδώ λένε να ανοίξουν τα σύνορα» έγραψε ο κ.Γεωργιάδης, τον οποίο χαρακτήρισε λίγο αργότερα «υποκριτή και φαρισαίο» ο κ.Σακελλαρίδης.

adonis.jpg

«Ο μικρός Ιησούς γλύτωσε από τον Ηρώδη και τη σφαγή των νηπίων επειδή τον πήραν ο Ιωσήφ και η Μαρία με το γαϊδουράκι και μετανάστευσαν στην Αίγυπτο. Ευτυχώς στην Αίγυπτο δεν υπήρχε φράχτης. Μέρες που είναι, ας αναλογιστούμε ότι οι "υποκριτές και οι φαρισαίοι" ευδοκιμούσαν από εκείνα τα χρόνια» απάντησε μέσω facebook ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

sakellaridis g.jpg

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top