Μικροένταση στο Αγρίνιο πριν την ομιλία Παπανδρέου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

71 μέλη του ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν στο κίνημα του πρώην πρωθυπουργού στην Θεσ/κη

Μικροένταση στο Αγρίνιο πριν την ομιλία Παπανδρέου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα στο Αγρίνιο, όταν μια ομάδα περίπου 20 ατόμων επιχείρησε να διαμαρτυρηθεί μπροστά από το Παπαστράτειο Μέγαρο, όπου παραθέτει ομιλία ο πρώην πρωθυπουργός Παπανδρέου και πρόεδρος ��λέον του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών εν όψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

geg-papandreou-epeisodia2.jpg
geg-papandreou-epeisodia4.jpg

Όταν μάλιστα οι διαδηλωτές επιχείρησαν να προσεγγίσουν το χώρο της εκδήλωσης, τους εμπόδισε η αστυνομία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα agrioniopress. Το πανό που ανέφερε “Γιωργάκη λεφτά υπάρχουν” ήταν της ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αμφιλοχίας.

giorgaki.jpg

Άφησαν το ΠΑΣΟΚ για τα μάτια του Παπανδρέου

Την ίδια ώρα, την παραίτησή τους από το ΠΑΣΟΚ και την προσχώρηση τους στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου ανακοίνωσαν, με κοινή δήλωσή τους, 71 μέλη του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Στην δήλωση τους κάνουν λόγο για «μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα στελεχών και παραγόντων, ουραγό των συντηρητικών επιλογών της κυβέρνησης Σαμαρά» και τονίζουν «Πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, δηλώνουμε δημόσια την παραίτησή μας από κάθε κομματική ιδιότητα. Ξεκινάμε από την αρχή. Συνυπογράφουμε την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν περιλαμβάνονται νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές κ.α.

Οι «71» που εγκατέλειψαν τον Ε.Βενιζέλο οργανώνουν μάλιστα αύριο την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση ως Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στις 6μ.μ. στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και την Κυριακή αναμένεται να παρουσιάσουν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top