Α. Σαμαράς: «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ανάπτυξη»

Πραγματοποιεί περιοδεία στην Καρδίτσα και τη Λάρισα

​Περιοδεία στην Καρδίτσα και στην Λάρισα πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, λίγο πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το πρωί μια πρότυπη μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας γκότζι μπέρι και συνομίλησε με τους επιστήμονες που το έχουν ιδρύσει.

«Η προοπτική του μέλλοντος για τον Έλληνα αγρότη αποτυπώνεται σε τέτοιες μεγάλες καινοτόμες μονάδες που εκπροσωπούν το αύριο, δίνουν προοπτική. Είναι εξαγωγικές μονάδες που στηρίζουν τον αγρότη που θέλει να διαφοροποιηθεί και να κάνει το καινούργιο. Με 20 δισ. ευρώ εξασφαλισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αγρότες μας έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν καινούργια όνειρα. Αυτή την προοπτική του καινούργιου κανείς δεν έχει δικαίωμα να την γκρεμίσει. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις επιδοτήσεις του Έλληνα αγρότη, με τις εξαγωγές των προϊόντων του. Αυτή είναι η Ελλάδα του αύριο, αυτή την Ελλάδα χτίζουμε», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στη συνέχεια, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε ένα πρότυπο κέντρο ελέγχου ποιότητας αγροτικών προϊόντων και ακολούθως έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία του χωριού Σοφάδες Καρδίτσας.

Το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top