Κεφαλογιάννη: Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές και πρέπει η Βουλή να ανταποκριθεί

«Η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο στάδιο»

Κεφαλογιάννη: Ο κόσμος δεν θέλει εκλογές και πρέπει η Βουλή να ανταποκριθεί
Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας «δείχνει μια δυναμική για συγκρότηση μια πλειοψηφίας ευθύνης» εξέφρασε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην εκπομπή Live U του STAR.

«Υπάρχουν αρκετές μέρες ακόμη για να συνειδητοποιήσουν οι βουλευτές την κρισιμότητα των στιγμών. Δεν είναι απλά η τρίτη ψηφοφορία, είναι η τελευταία ψηφοφορία» υπογράμμισε η υπουργός Τουρισμού, προσθέτοντας ότι «ο κόσμος δεν θέλει εκλογές και η βουλή πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό το αίσθημα».

«Η χώρα βρίσκεται σε πολύ κρίσιμο στάδιο και πρέπει να δώσουμε και ένα μήνυμα προς τα έξω ότι μπορούμε να αντιληφθούμε την κρισιμότητα των στιγμών και μπορούμε να συνεννοηθούμε» σημείωσε η κα Κεφαλογιάννη.

Σχολιάζοντας, εξάλλου, τη δήλωση του κ. Σαμαρά μετά τη δεύτερη ψηφοφορία, όπου είπε ότι ο καθένας αναλαμβάνει πλέον με ονοματεπώνυμο την ευθύνη της ψήφου του, δήλωσε: «Η έκκληση ευθύνης δεν είναι απειλή. Είναι ανοικτή ψηφοφορία και ο καθένας έχει το βάρος και την ευθύνη της επιλογής του».

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε στη συνέχεια ότι πρέπει να κλείσει η διαπραγμάτευση με την τρόικα για να κλείσει ένα κεφάλαιο «που έχει δημιουργήσει προβλήματα αλλά έχει και “κατακτήσεις”». Στο σημείο εκείνο άσκησε (αυτο)κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας ότι δεν έχει προβάλλει το έργο της όσο θα έπρεπε: «Ας μην ξεχνάμε που βρισκόμασταν τον Ιούνιο του 2012 και που είμαστε τώρα. Φυσικά έχουν γίνει και λάθη, αλλά έχει γίνει και μεγάλο έργο».

Τέλος, η υπουργός Τουρισμού είπε ότι θα είναι υποψήφια και πάλι στην Α’ Αθηνών στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ενώ για την υψηλή δημοτικότητα που καταγράφει σχολίασε: «Είναι σημαντικό για μένα το ότι υπάρχει μια αποδοτικότητα στο έργο μου στο υπουργείο Τουρισμού. Κα��αφέραμε με δουλειά και αλλάξαμε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και τα αποτελέσματα είναι πλέον καλύτερα και από τις προσδοκίες που είχαμε». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top