Ουζουνίδης: Αφήνω ανοικτό το να αλλάξω στάση στην 3η ψηφοφορία

«Με τα σημερινά δεδομένα θα σεβαστώ την απόφαση των ΑΝΕΛ για “παρών”»

Για τη στάση που θα κρατήσει στην 3η ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Βήμα FM.

«Θα ακολουθήσω την απόφαση του κόμματός μου, εκτός και αν αλλάξει κάτι με τις συζητήσεις που γίνονται σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι αφήνει ανοικτό το θέμα «από τη στιγμή που γίνονται συζητήσεις σε επίπεδο προέδρων και αρχηγών».

«Με τα σημερινά δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι, έχουμε πάρει μια απόφαση. Αλλά νομίζω ότι γίνονται πολλές διαβουλεύσεις και συζητήσεις και θέλω να είμαι προσεκτικός και επιφυλακτικός ως προς τη διατύπωση. Όλο αυτό το διάστημα, δεν έχω δώσει δικαίωμα ούτε για κάτι αρνητικό ή ψέματα και κυκλοφορώ κοντά στον κόσμο» επεσήμανε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Ουζουνίδης σχολίασε και την «υπόθεση Χαϊκάλη» αφήνοντας εμμέσως αιχμές για τον χειρισμό της υπόθεσης: «Δεν μπορεί ο βουλευτής να ενημερώνεται από τον κ. Λαζόπουλο. Σε ό,τι αφορά το θέμα αυτό, το έκλεισε η Δικαιοσύνη και έχει τελειώσει, αλλά κάποια θέματα και εμένα δεν μου αρέσουν...».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top