Μηλιός: Κανένας δεν πιστεύει πλέον τα περί Grexit

«Ό,τι κάνουμε θα έχει στόχο να μείνουμε στην ευρωζώνη»

Μηλιός: Κανένας δεν πιστεύει πλέον τα περί Grexit
Την εκτίμηση ότι κανείς πλέον δεν πιστεύει τα περί κινδύνου για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ εξέφρασε ο Γιάννης Μηλιός σε συνέντευξη στον Guardian.

«H κυβέρνηση έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία τρομοκράτησης των Ελλήνων αλλά κανένας πια δεν πιστεύει για τον κίνδυνο grexit. Aκόμη και η Άνγκελα Μέρκελ έχει πει ότι είναι αδύνατο για μια χώρα να φύγει από την ευρωζώνη» τόνισε ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μηλιός υπογραμμίζει πως ό,τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ «θα έχει στόχο να μείνουμε στην ευρωζώνη», ενώ δεν διστάζει να δηλώσει μαρξιστής: «Είμαι μαρξιστής. Οι περισσότεροι στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε μαρξιστές». Διευκρινίζει ωστόσο ότι δεν είναι οπαδός του μαρξισμού σοβιετικού τύπου αλλά ότι είναι επηρεασμένος από τον γαλλικό μαρξισμό.

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε μέσα στην κρίση: «Ο κόσμος μας δημιούργησε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η κατάσταση κάθε μέρα που περνά γίνεται και χειρότερη. Θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να τη διαχειριστούμε». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top