Γκάφα από Ρήγα: Ομολογεί on camera ότι ο Βενιζέλος θέλει εκλογές!

«Ξέρει πως με Σηφουνάκιδες, Μωραϊτιδες κλπ η κυβέρνηση θα πέσει μέσα σε 2 μήνες»

Γκάφα από Ρήγα: Ομολογεί on camera ότι ο Βενιζέλος θέλει εκλογές!
Μπανανόφλουδα πάτησε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος μιλούσε στο τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει ότι τον καταγράφει η κάμερα της ΝΕΡΙΤ και προέβη στην αποκάλυψη ότι στόχος του Βενιζέλου ήταν και είναι οι εκλογές!

«Ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκιδες, με Μωραϊτιδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι» αναφέρει χαρακτηριστικά!

Μάλιστα, όταν καταλαβαίνει ότι τον παίρνει η κάμερα, κλείνει ταχύτατα τη γραμμή με έναν υβριστικό χαρακτηρισμό για τον καμεραμάν.

Τι είπε ακριβώς ο κ. Ρήγας:

«Αναθεώρηση του Συντάγματος, απεμπλοκή της χώρας από αυτή τη δύσκολη κατάσταση, ολοκλήρωση της συμφωνίας... Ο Βενιζέλος λέει κάτι συγκεκριμένο, επειδή όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσει, αν θα υλοποιηθούν, και επειδή η κυβέρνηση έτσι όπως είναι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος το ξέρει πολύ καλά, με Σηφουνάκιδες, με Μωραϊτιδες κλπ θα πέσει μέσα στους επόμενους δύο μήνες, καλύτερα να πάμε σε εκλογές για να τελειώνει αυτή η ιστορία και αυτό το παραμύθι.

Αυτό που κάνει ο Βενιζέλος είναι ότι αφενός θέλει να φαίνεται πως παίρνει πρωτοβουλίες, και το πιστεύει μέχρι ενός σημείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χρεωθεί αυτός την αποτυχία της ιστορίας».


* Το βίντεο είναι από την "Ελληνοφρένεια" Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top