Σ. Μπούκουρας: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έπραξα το καθήκον μου»

«Τιμή μου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κατάγεται από την Κόρινθο»

Σ. Μπούκουρας: «Έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έπραξα το καθήκον μου»

​«Είναι τιμή μου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να κατάγεται από την Κόρινθο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σ. Μπούκουρας, ο οποίος προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή και στη σημερινή ψηφοφορία, υπερψήφισε τον Σταύρο Δήμα.

«Η πατρίδα μας έχει ανάγκη να περάσει στην επόμενη μέρα με σταθερότητα για το καλό των Ελλήνων. Έχω τη συνείδησή μου καθαρή, έπραξα το καθήκον μου, στήριξα τον κ. Σταύρο Δήμα, ο οποίος τυχαίνει να κατάγεται από την περιοχή, την οποία εκπροσωπώ στο ελληνικό κοινοβούλιο και είμαι πολύ περήφανος για την πράξη που έκανα», είπε ο κ. Μπούκουρας.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που αποφυλακίστηκε πριν από λίγες μέρες, απάντησε στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι η κυβέρνηση δέχεται τις χιτλερικές ψήφους των δύο ανεξάρτητων βουλευτών για να παραμείνει στην εξουσία τονίζοντας:

«Η ψήφος μου επουδενί χαρακτηρίζεται χιτλερική, εγώ δεν είμαι Ναζιστής και με την ίδια λογική ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται τις 16 ψήφους της Χρυσής Αυγής».

Όσο για το αν ο ίδιος αισθάνεται… «μαξιλάρακι» του κ. Σαμαρά, ο κ. Μπούκουρας είπε:

«Δεν αισθάνομαι μαξιλαράκι κανενός. Βροντοφώναξα το όνομα του πατριώτη μου, του Σταύρου Δήμα και επαναλαμβάνω είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα και για όλους τους Κορίνθιους, ο Πρ��εδρος της Δημοκρατίας να κατάγεται από την περιοχή, την οποία εκπροσωπώ στη Βουλή».

Διαβάστε επίσης:

Με 168 ψήφους δεν εξελέγη ο Στ. Δήμας ΠτΔ, ούτε στην δεύτερη ψηφοφορία

Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες της ψήφου του

Α. Τσίπρας: «Από την καινούργια χρονιά η χώρα θα γυρίσει σελίδα»

Καμμένος: Έρχεται η απελευθέρωση της χώρας από τα Μνημόνια

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top