Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες της ψήφου του

«Παρά την τρομοκρατία Τσίπρα-Καμμένου και άλλοι βουλευτές ψήφισαν Δήμα»

Σαμαράς: Στην τρίτη ψηφοφορία ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες της ψήφου του
«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς έξω από τη Βουλή μετά το τέλος της δεύτερης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή.

Ο πρωθυπουργός στάθηκε στους 8 βουλευτές, οι οποίοι προστέθηκαν στους 160 που είχαν ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα στην πρώτη ψηφοφορία και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο: «Παρά τις όποιες διαφορές μας και την τρομοκρατία και τη λάσπη του διδύμου Τσίπρα-Καμμένου και άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε στη συνέχεια ότι η επόμενη και τελευταία ψηφοφορία «δεν θα είναι ψηφοφορία με παρών»: «Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο και κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και με το συμφέρον της πατρίδας. Εκεί δεν θα υπάρχει "παρών"».

«Ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του και την ευθύνη της ψήφου του ως προς τις συνέπειες που θα έχει πάνω στη σταθερότητα, την ομαλότητα και το μέλλον της πατρίδας» κατέληξε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά πως «στην τρίτη ψηφοφορία “παρών” δεν έχει». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top