Βουδούρης: Δεν θέλαμε να κατηγορήσουμε κάποιον, ανακαλέσαμε τη δήλωση

«Να ανακαλέσουνε τις ύβρεις τους οι 3 βουλευτές που μας επιτέθηκαν»

Βουδούρης: Δεν θέλαμε να κατηγορήσουμε κάποιον, ανακαλέσαμε τη δήλωση
«Η δήλωση αυτή παρερμηνεύτηκε και εμφανίστηκε ως προσωπική επίθεση εναντίον κάποιων συναδέλφων. Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η εκλογή του ΠτΔ» δήλωσε ο Οδυσσέας Βουδούρης από το βήμα της Βουλής.

«Προφανώς δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Επειδή δεν επιθυμούμε να μετατρέψουμε σε προσωπική αντιπαράθεση μια πολιτική τοποθέτηση, ανακαλέσαμε αυτή τη δήλωση» πρόσθεσε ο κ. Βουδούρης, ξεκαθαρίζοντας ότι σε καμία περίπτωση ούτε ο ίδιος ούτε ο Θεόδωρος Παραστατίδης υπαινίχθηκαν κάποια κατηγορία εναντίον οποιουδήποτε βουλευτή.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε στους 3 συναδέλφους του (Χρήστο Αηδόνη, Σπύρο Λυκούδη και Γρηγόρη Ψαριανό) που τους επιτέθηκαν με δηλώσεις τους, σημειώνοντας ότι αν και αποφάσισαν να ανακαλέσουν τη δήλ��σή τους «οι τρεις συνάδελφοι θεώρησαν ότι δεν ήταν αρκετό».

«Γιατί αυτοί οι συνάδελφοι επέλεξαν εξαρχής χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Γιατί αυτό συνεχίστηκε και αφού ανακαλέσαμε τη δήλωση μας; Κάποιος έφτασε ακόμη και να μας απειλεί με σωματική βία» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτές, καλώντας τους 3 συναδέλφους του να ανακαλέσουν τις ύβρεις.

«Αποδείξαμε την ειλικρίνεια μας, ας το κάνουν και αυτοί που προέβηκαν στις ύβρεις. Ας ανακαλέσουν και αυτοί τους υβριστικούς τους χαρακτηρισμούς» κατέληξε ο κ. Βουδούρης. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top