Καμμένος στο STAR: Ξεκάθαρη η σχέση Αποστολόπουλου με Μαξίμου, να ανοίξουν τα τηλέφωνα

«Ο πρωθυπουργός έχει πάρει τηλέφωνο και έχει πιέσει αρκετούς βουλευτές μου»

Καμμένος στο STAR: Ξεκάθαρη η σχέση Αποστολόπουλου με Μαξίμου, να ανοίξουν τα τηλέφωνα
«Χαίρομαι που μου κάνει μήνυση ο Σαμαράς. Μου δίνετε η ευκαιρία να του κάνω και εγώ για ψευδή καταμήνυση» σχολίασε ο Πάνος Καμμένος στο STAR αναφερόμενος στη μήνυση εναντίον όλων των εμπλεκομένων για την «υπόθεση Χαϊκάλη» που έκανε ο πρωθυπουργός.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επανέλαβε αυτά που είχε πει και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα, δηλαδή ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε από τον κ. Σαμαρά όταν αυτός ήταν πρόεδρος της ΝΔ και πως ήταν συνεργάτης του πρωθυπουργού μέχρι το 2012.

«Κατέθεσε κατόπιν συμβουλής του κ. Σταμάτη ως μάρτυρας υπερασπίσεως μου για τα CDS και μου συστήθηκε ως σύμβουλος του κ. Σαμαρά. Θα προσπαθούσε να βοηθήσει στην εξέλιξη της δικογραφίας κατά του Γιώργου Παπανδρέου. Πράγματι κατέθεσε τότε στον εισαγγελέα. Τον εμπιστεύτηκα, είχε καλές γνώσεις στα οικονομικά και έγινε και προσωπικός μου σύμβουλος στα μακροοικονομικά μέχρι και την Άνοιξη του 2013» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι η σχέση του κ. Αποστολόπουλου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη «είναι ξεκάθαρη» και πρόσθεσε ότι «αυτά θα φανούν εάν ανοίξουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες». Ωστόσο, άφησε και ένα παράθυρο ανοικτό να μην είναι έτσι η κατάσταση: «Εκτός αν όλα αυτά πια είναι μι�� ιστορία που έχει ξεκινήσει ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος. Αλλά είχε πληροφορίες, πρόσβαση σε πρόσωπα…».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο κ. Αποστολόπουλος είπε στον κ. Χαϊκάλη πως έκλεισε ραντεβού με τον Σαμαρά για τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ενώ του είπε στη συνέχεια πως αν δεν θέλει αυτό «μπορεί να τον συμπεριλάβει στο κόμμα που θα ιδρύσει ο κ. Μπαλτάκος για να έχει και τη δικαιολογία και να μην περάσει απευθείας στη ΝΔ».

«Όπως μιλάει ο κ. Αποστολόπουλος γίνεται ξεκάθαρο αυτό γίνεται με γνώση του πρωθυπουργού. Μάλιστα του λέει του Παύλου Χαϊκάλη “θα σε πάρει και τηλέφωνο (σ.σ.: ο κ. Σαμαράς) και θα συναντηθεί μαζί για να σου εξασφαλίσει και το θέμα της έδρας» αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Συνεχίζοντας, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι έχει και αναφορές άλλων βουλευτών «που τους έπαιρνε ο Σαμαράς προσωπικά τηλέφωνο». Μάλιστα, έκανε λόγο για μια βουλευτή του κόμματός του που του έγραψε ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση και πως την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο ο Σαμαράς.

Όσον αφορά το εάν ο κ. Αποστολόπουλος είχε προσεγγίσει και άλλους βουλευτές της ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε πως ρώτησε τους βουλευτές του αλλά «κανείς δε μου είπε ότι έχει δεχθεί κρούση από τον κ. Αποστολόπουλο, τουλάχιστον όχι που να αποδεικνύεται».

Τέλος, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε πως στη Βουλή δόθηκε ένα ενδεικτικό βίντεο με μια συνομιλία 8 λεπτών της δεύτερης συνάντησης και τόνισε πως υπάρχει ακόμη σχεδόν μιάμιση ώρα από την πρώτη συνάντηση, την οποία την έχει ο εισαγγελέας. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top