Ρέντσι: Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την Ελλάδα

Πρώτη ανάρτηση: 19/12/2014, 00:58

Με θερμά λόγια μίλησε για την Ελλάδα και τον Αντώνη Σαμαρά ο Ματέο Ρέντσι.

«Έχω ιδιαίτερη σεβασμό στην Ελλάδα και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο στην Ελλάδα. Εύχομαι να μπορέσουν να λύσουν τα θέματά τους και ελπίζω αυτό να επιτρέψει στην Ελλάδα να συνεχίσει την πορεία προς την έξοδο από την κρίση» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπορυγός μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Ο Ρέντσι αναφέρθηκε και στο θέμα της προεδρικής εκλογής καλώντας να μη γίνονται συγκρίσεις της Ελλά��ας με την Ιταλία: «Πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η Ιταλία, όταν θα πρέπει να αντιμετωπίσει το θέμα της εκλογής νέου του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα, γιατί θεωρώ ότι το Κοινοβούλιο διάβασε το μάθημα, έλαβε το μήνυμα από τον Απρίλιο του 2013. Είμαι βέβαιος ότι το Κοινοβούλιο της Ιταλίας θα μπορέσει να κάνει ό,τι χρειάζεται εντός των καθορισμένων χρ��νικών ορίων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top