Ούτε ο Αϊνστάιν δεν θα μπορούσε να λύσει την «εξίσωση» του Μελά για τον ΠτΔ

«Από 50% έγινα 80% υπέρ, τελικά είπα παρών, αλλά θα ψηφίσω τον Δήμα»

Ούτε ο Αϊνστάιν δεν θα μπορούσε να λύσει την «εξίσωση» του Μελά για τον ΠτΔ

O… μαθηματικός τρόπος, με τον οποίο ψήφισε για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Μελάς, ήταν ίσως η μοναδική έκπληξη της ψηφοφορίας, καθώς τις προηγούμενες ημέρες είχε εκφραστεί πριν την ψηφοφορία υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα.

Όταν ρωτήθηκε για την ψήφο «παρών» από τον δημοσιογράφο του Star, Αντώνη Αντωνόπουλο ο κ. Μελάς υποστήριξε ότι υλοποιεί όλα όσα είχε πει από καιρό.

«Από καιρό είχα πει ότι είμαι 50% θετικός και 50% αρνητικός ανάλογα πως θα πάει η πολιτική, οικονομική και οικονομική κατάσταση και ποιος θα είναι υποψήφιος. Όταν ετέθη η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, το ποσοστό για μένα, επειδή τον εκτιμώ τον άνθρωπο, που είναι έντιμος και ξέρει από πολιτική, ανέβηκε… και για αυτό είπα ότι κατά 80% θα ψηφίσω. Έμεινε ένα 20% και υλοποίησα τελικά αυτό το… 20%. Υπάρχουν πάρα πολύ λόγοι που με έκαναν χθες να ψηφίσω παρών, διότι δεν ήταν “ΟΧΙ”» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Star, "Live U", ο κ.Μελάς, τονίζοντας πάντως ότι στις επόμενες ψηφοφορίες θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας .

«Είμαι υπέρ της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, διότι οι εκλογές φέρνουν πίσω την οικονομία. Είμαι προς θετική κατεύθυνση» τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής, δυσκολεύοντας την μαθηματική εξίσωση της .. ψήφου του!

Σε ερώτηση τι θα αλλάξει μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ψηφοφορίας που να τον κάνει να ψηφίσει «ΝΑΙ» στην δεύτερη ψηφοφορία, ο κ.Μελάς επανέλαβε πως υπάρχουν κάποιοι λόγοι που τον έκαναν να ψηφίσει "παρών", αποφεύγοντας όμως να πει ποιοι είναι οι λόγοι αυτοί.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής υποστήριξε πως «οι μέρες δεν είναι πονηρές, αλλά πολύ δύσκολες» και κάλεσε τους πολιτικούς να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις καρέκλες και να τα βρουν για το καλό του ελληνικού λαού.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις που έκανε χθες για «βρωμιές στο πρόσωπο του», ο κ.Μελάς παρέπεμψε σε παλιότερες καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του περί χρηματισμού του για να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τέλος, ο ανεξάρτητος βουλευτής ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν δέχεται πιέσεις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top