Φόβοι για έκτροπα στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή στην αυριανή ψηφοφορία

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα μεταφερθούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές

Φόβοι για έκτροπα στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή στην αυριανή ψηφοφορία
Αν και είχε πει «όχι» όσον αφορά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά και την ψήφιση του προϋπολογισμού, η εισαγγελία έδωσε το πράσινο φως για την παρουσία των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, θεωρώντας ότι πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό γεγονός.

Άδεια από τον Κορυδαλλό για την αυριανή ψηφοφορία θα πάρουν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος και Ηλίας Κασιδιάρης. Η θέση που έχουν εκφράσει δημοσίως είναι πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η μεταγωγή θα αρχίσει στις 17.45 και κάθε ένας θα μπαίνει σε ένα τζιπ της Αστυνομίας υπό ισχυρά μέτρα ασφαλείας. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραδοθούν σιδηροδέσμιοι στον Φρούραρχο της Βουλής και εκεί θα τους αφαιρεθούν οι χειροπέδες.

Πολλοί, πάντως, θεωρούν ότι ενδεχομένως οι προφυλακισμένοι ��ουλευτές να ετοιμάζονται για ένα σόου στη Βουλή.

Από τις φυλακές του Ναυπλίου, εξάλλου, θα μεταφερθεί ο προφυλακισμένος ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος μάλιστα είναι πιθανό να ψηφίσει «ναι» στην ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top