Ποτάμι για Δήμα: Ανάκληση εφεδρειών η υποψηφιότητά του

«Είναι έντιμος και μετριοπαθής αλλά ανήκει στο κομματικό σύστημα»

«Ανάκληση εφεδρειών» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως τονίζει το κόμμα του κ. Θεοδωράκη πρόκειται για έναν «έντιμο και μετριοπαθή πολιτικό», ο οποίος ωστόσο είναι «περιχαρακωμένος στα στενά όρια του κομματικού συστήματος».

«Το παλιό πολιτικό σύστημα αδυνατεί να ξεπεράσει τον εαυτό του» επισημαίνει το Ποτάμι, το οποίο σημειώνει ότι «έχει προτείνει στα κόμματα που είναι στη Βουλή να συνεννοηθούν και να επιλέξουν για Πρόεδρο έναν πολίτη που θα εκφράζει τη δυναμική που κρύβει μέσα της η ελληνική κοινωνία και όχι έναν πρώην πολιτικό».

Το Ποτάμι εξαπολύει επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «αρνείται να μας πει ποιος θα πρέπει να είναι ο Πρόεδρος των Ελλήνων, μιας και το μόνο που φαίνεται να τον νοιάζει είναι οι υπουργικές καρέκλες».

«Το σημαντικό, όμως, θα ήταν, η παραπαίουσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο "κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ" να μας ξεκαθαρίσουν ποιο είναι το σχέδιό τους για τους επόμενους δύσκολους μήνες» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top